• slide
  • slide

Hammaslääkäri Marja-Leena Valta- kattavaa hammashoitoa Vaasassa

Hammaslääkäri Marja-Leena Valta on suun terveyteen ja kokonaishammashoitoon erikoistunut, Vaasassa toimiva hammasklinikka. Kattaviin palveluihimme kuuluvat hammashoidon osa-alueet vuosittaisista perustarkastuksista aina protetiikkaan saakka.

Tutustu palveluihimme!

Perushammashoito

Laserhoidot

Suojattu amalgaamisaneeraus

Digitaalinen purennan määritys

Esteettinen hammashoito

Protetiikka

Implantit

Vi betjänar också på svenska!

Vahva erityisosaaminen

Erityisosaamisemme on turvalliset amalgaamien poistotyöt suojauksessa. Potilas suojataan antioksidanttihoidolla amalgaamisaneerauksessa vapautuvalta elohopealta. Tukilääkitys tehostaa elohopean poistumista elimistöstä ja estää sen siirtymistä kudoksiin. Suun ja nielun suojaamiseksi hammas eristetään poraamisen ajaksi suuontelosta. Potilaan hengitys eristetään ympäristöstä raitisilmamaskin avulla.

Laserhoito

Laserhoito on biologisempi kuin poraaminen ja se tuhoaa tehokkaasti bakteereja. Yleensä ei tarvita puudutusta, pulssi on niin lyhyt, etteivät kipuhermot ehdi reagoida.

KATSO LISÄÄ »

Hammasimplantit

Hammasimplantti on erinomainen tapa korvata puuttuva hammas tai hampaita. Hammasimplantti eli istutettu keinojuuri on ruuvinomainen juuri, joka istutetaan leukaluuhun.

KATSO LISÄÄ »

Perushammashoito

Terve suu parantaa elämänlaatua! Hyvä hammashoito kotona ja säännöllinen suun ja hampaiden terveyden tarkistuttaminen auttavat isojen ongelmien ja kalliiden hoitojen ennaltaehkäisemisessä.

KYSY LISÄÄ »